image/svg+xml
image/svg+xml

Meslek Tanıtım Günleri Etkinliği

Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Meslek Tanıtım Günleri etkinlikleri gerçekleştirildi. 

Yanlış meslek seçiminin bireye ve topluma olumsuz etkilerinin önlenmesi, İŞKUR faaliyetlerinin gençler ve aileleri tarafından bilinirliğinin arttırılması, Meslek Danışmanlığı hizmetlerinin geniş kitlelere ulaşması, mesleğin gelecekteki yeri, iş bulma olanakları, artıları eksileri tüm yönleriyle ele alınması gibi amaçlarla 29 Mart – 12Mayıs 2022 tarihleri arasında ilimiz 11 ve 12. Sınıflara yönelik olarak meslek tanıtım günleri etkinlikleri gerçekleştirildi. Programa Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali SOLAK ve İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan ACAR’ın yanı sıra Ticaret İl Müdürü Sayın Erhan ÖZCAN, KOSGEP İl Müdürü Sayın Gökhan AKDAĞOĞLU, BAKKA Bartın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Osman Bahadır KALECİK, Organize Sanayi Müdürü Oğuzhan KASAPOĞLU, Ticaret Odası Genel Sekreteri Ahmet İNCEKARA ve diğer davetliler katıldı.

Meslek Tanıtım Günleri Etkinliği kapsamında bölümümüz öğretim elamanları Öğr. Gör. Hasan CAN ve Öğr. Gör. Hülya ÇELİK ŞEŞEN hukuk alanında sunumlar yaparak etkinlikte bölümümüzü temsil etmişlerdir. Etkinlikte ayrıca Bartın Meslek Yüksekokulu bünyesindeki adalet programımız hakkında aday öğrencilere tanıtım yapılmıştır.